måndag 21 november 2011

Undran...

Hur många gånger kan ens hjärta brista innan det är för trasigt för att bli helt igen?

lördag 19 november 2011

Kattvantar!

Äntligen är jag färdig med mina kattvantar! För en kattälskare som mig är dessa vantar snudd på ett måste och jag är glad att jag äntligen kommit mig för att sticka vante nr 2. Att det ska vara så jobbigt att slutföra nr 2 av sockar och vantar? Ja, ja nu är de i alla fall färdiga och kan värma mina frusna händer. Om någon annan känner att de bara måste ha ett par kattvantar så finns mönstret här!

söndag 6 november 2011

Mycket på gång!

En massa projekt på gång just nu! Men för tillfället är det två jag prioriterar lite mer. Det ena är hemligt än så länge eftersom det är en present och det andra är en mössa till min son. Vad ska man göra då ens 5-årige son säger "Mamma, kan du sticka en mössa till mig? Jag vill ha en svart med en bil på!". Klart man måste göra en åt honom då! =) Dessutom har jag varit sugen på ett projekt som gör att jag får använda dubbelstickning och vad passar då bättre än en mössa?




Dessutom har jag kommit en bra bit på Banderilla-koftan. Hela kroppsstycket är nu färdigstickat och avmaskat. Ungefär en miljon trådar som ska fästas men det får bli ett senare bekymmer. Känns bra att ha kommit så långt. Inser att det kommer att bli MYCKET garn över så kanske dottern får sig en kofta hon med. Tant Koftas kofta kanske?




Det känns så bra att äntligen ha fått tillbaka inspirationen och skaparlusten. Bara den stannar kvar den här gången!

torsdag 3 november 2011

Babysockar

Idag har jag varit hemma och sjuk så vad passar bättre än en stickning? Jag stickade ett par babysockar i Drops Fabel och färgen Wooden Rose. Kul att sticka så smått, det går så fort! Det gick åt 20 gram garn till storlek 0-3 månader och jag använde detta mönster. Nu ligger sockorna i ett fint litet paket och väntar på att överlämnas till den blivande mamman!

tisdag 1 november 2011

Oj, vad tiden går!

Nu var det länge sedan jag gjorde en uppdatering! Tiden bara flyger iväg. Jag har hunnit en bit på min banderilla-kofta. Båda framstyckena är färdiga och bakstycket påbörjat. Jag har beställt garn till en tröja stickad i Drops Alpaca och har tjuvstartat lite på den! Fortsätter med tofflorna som ska tovas och har inte så långt kvar på första. Kattvantarna närmar sig också slutet men eftersom jag bara stickar dem på lunchen på jobbet så går det inte så fort.