torsdag 29 mars 2012

Tiden bara springer iväg!

Hinner inte alls med! :) Så, nu är det dags för en uppdatering av vad jag pysslat med på sistone. Jag har stickat och blockat en sjal, Multnomah. Sedan har jag stickat ytterligare ett par ulltofflor som jag tovat. Dessa blev precis rätt i storlek och är ljuvligt varma för mina frusna fötter.





Paret till vänster blev en gåva till min mamma
 eftersom de är för stora för mig. Paret till höger
 passar däremot utmärkt! 



Har även börjat sticka ett par gröna halvvantar och har hunnit lite mer än en färdig. Ska ta mig i kragen och sticka den andra färdig också. En av mina bästa kompisar har blivit mamma för tredje gången så en babykofta är på gång, bara en ärm och ett framstycke kvar! Kunde ju inte låta bli att påbörja en sjal också, det blev en Lazy Katy. Läckert mönster men lite irriterande att diagrammet på kantspetsen inte stämmer! Nåja, med lite fusk blir det bra ändå.

söndag 11 mars 2012

Livet leker

Just nu känns det nästan som att livet leker! Det är ljusare ute, vi går mot varmare tider och jag har fortfarande massor av sticklust. Svårt att tro att det kan bli bättre än så här! Har stickat två mössor till sedan sist. En till en vän och en till mig själv men det lutar åt att sonen får ta den.

Mössa till Erik.

Min mössa men som troligen blir sonens.

Har även stickat mig ett par ulltofflor som jag tovat. Lite stora men mycket sköna. Får se om jag försöker tova dem en vända till.

Tänkte ta itu med lite vilande projekt också, därför håller jag nu på med min Multnomah-sjal och har bara 13 varv kvar... Långa varv dock...