tisdag 18 januari 2011

Mössa med tassavtryck


Här är mössan som jag dubbelstickar. På utsidan blir den svart med gröna tassavtryck och på insidan grön med svarta tassavtryck. Tror att den storleksmässigt kommer att passa min son.

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Tack för kommentaren! Jag stickade vantarna efter mönstret och de blir superstora! Jag plågade dem ordentligt men omväxlande kallt och varmt vatten och valkade genom att gnugga dem med knogarna mot handfatet och massa såpa! Sen borstade jag dem med en en vanlig nagelborste. Egentligen ska man ha en karda men nagelborste funkar lika bra. Sen broderade jag.

  SvaraRadera
 2. Du är duktig du! Jag önskar jag hade talang och framförallt tålamod att sticka. Jag kikar gärna in här nu och då och ser vad du pysslar med. Kul. /Hanna

  SvaraRadera
 3. Vad spännande att se en mössa växa fram! Jag må lägga till en länk till dig på den bloggen och så får du jättegärna visa på dubbelstickningsbloggen när den är klar sen. Kul att du fått bra tips, då går informationen fram!

  SvaraRadera
 4. Kattis: Vi får se hur lång tid det tar innan den är färdig. Idag fick jag äntligen garnet som jag beställt till vantarna jag ska sticka. Är så sugen att börja med dem också. Varför kan man inte bara få sticka hela tiden, det skulle gå så mycket fortare då! ;)

  SvaraRadera