tisdag 12 april 2011

Här händer inte mycket

Nej, här händer det minsann inte så mycket. Har varit så trött sista tiden så pysslandet har fått stå tillbaka. Har dock många planer och UFO:n så bara jag får bukt med tröttheten så ska det nog börja hända saker! Kikar däremot in på en massa fina bloggar och ser andras kreativitet.

3 kommentarer:

 1. Vad tråkigt! Hoppas du piggar på dig snart och får börja med dina planer. En annan fråga. Såg att Rabalde skulle öppna i Umeå. Har du varit in och om du har det var det bra?

  SvaraRadera
 2. Jag tappade en bokstav. Rabalder ska det vara. Det är en klädaffär med massor av fina kläder. De skulle öppna på gågatan, mitt emot en galleria och bredvid ett café. Om du skulle springa förbi och kanske går in:-) kan du väl berätta för mig. Jag tror nästan jag måste upp och hälsa på sonen bara för att gå in där en sväng.

  SvaraRadera
 3. Hej Johanna. Tror det var du som kommenterat min blogg? Tror det blev ett litet stavfel på din bloggadress isf =) Min kisse kommer iaf från Torplidens nära Göteborg. Och ett tips för att ögonskuggan ska bli bra är att grunda med ögonprimer. Själv använder jag en från Lumene. Man kan även fukta borsten innan man applicerar. Längre svar hittar du på inläggen du kommenterade =)

  Mvh Linda (paivys.blogg.se)

  SvaraRadera