tisdag 27 december 2011

Jag blev förälskad...

...i ett mönster! För tillfället är jag uppe hos mina föräldrar i Norrbotten på jullov. Underbart skönt och massor av sticktid. Därför har jag påbörjat en Carnaby skirt. Jag valde att använda Drops Lima och stickor nr 4 och för tillfället är jag mycket nöjd med resultatet. Har stickat ungefär halva kjolen nu och det går fort framåt. Enkelt och effektfullt mönster. Hoppas den blir lika underbar då den är klar. Mitt mål är att bli klar innan trettondagsafton.

3 kommentarer:

  1. Den kommer bli jättefin. Har flera gånger kikat på den till mig själv, men det faller alltid på att jag tycker att jag är för rund för den där typen av kjolar. Men en dag kanske.......

    SvaraRadera
  2. Vet du Dessi, det tycker jag egentligen om mig själv med! Men den får så fint fall så jag hoppas det ska fungera fint ändå! Man kan ju göra den lite längre om man känner för det. Hoppas du har haft en underbar jul tillsammans med nära och kära. =)

    SvaraRadera
  3. Absolut och den kommer säkert passa dig bra. Ja julen har varit underbart skön och alla barnen hemma. Efter nyår åker vi upp till Umeå en sväng också för att hinna umgås lite mera med dem innan tentorna sätter igång. Hoppas du också haft en härlig, avkopplande jul.

    SvaraRadera