lördag 11 februari 2012

Min hemliga sjal!

Nu kan jag äntligen blogga om sjalen jag stickade för ett tag sedan. Idag lämnade jag nämligen över den till sin nya ägarinna. Jag stickade en Andrea's shawl i Schoppel-Wolle Zauberball. Vilket underbart garn! Kommer definitivt att sticka fler sjalar med detta garn. I alla fall så stickade jag största storleken och använde stickor nr 4. Blev mycket nöjd med slutresultatet, både känsla och slutlig storlek.

Först en bild på paketet sjalen låg i när jag lämnade över den idag.


 Här kommer några bilder på sjalen.Sedan har jag påbörjat ett nytt projekt idag. Får ju som sagt en hel del restgarner när jag är klar med min Banderilla-kofta så dessa rester ska bli en tröja/klänning åt min dotter. Utgår ifrån Tant Koftas Uppifrån-och-ner-kofta så får vi se vad det blir i slutänden! 


5 kommentarer:

 1. Men åh vilken superfin sjal!! Vilka grejer du gör! Gick det bra att sticka i Zauberball? Som du sa, det mesta blir bra i blått:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tyckte mycket om att sticka med Zauberball. Sjalen blev riktigt mjuk och skön. När jag skulle sticka den här sjalen så visste jag inte hur mycket garn det skulle gå åt så jag köpte två nystan men det räckte med ett så nu måste jag komma på vad jag ska göra med det andra! :) Lyxproblem! Hihi

   Radera
  2. Lyxproblem, ja kanske men ändå ett problem :))

   Radera
 2. Vad vacker den blev! Visst är det ett roligt mönster? :)
  Och Zauberball är härligt, fick med mig en ny hem från garnaffären häromdagen.

  SvaraRadera
 3. Jättefin blev din sjal Du är bra på att hitta fina projekt.

  SvaraRadera