lördag 26 februari 2011

Variation

Jag vet att jag sagt att jag ska koncentrera mig på halsduken men idag behövde jag variation! Så det blev att sticka några varv på min Revontuli-sjal.Min sjal kommer att ha samma färgställning som den du kan se via länken. Misstänker dock att det kommer att dröja innan min är färdig. Varven blir ju bara längre och längre men det får helt enkelt ta den tid det tar.

Idag har jag och en kompis varit ut på stan. Vi besökte Hemflit som hade lagerrensning. Kom hem med några nystan Drops Fabel och Drops Classic Alpaka. Får se vad jag ska göra med dem.

2 kommentarer:

  1. Självklart måste du variera dig lite. Det finns väl bara fördelar med att ha fler saker på gång:)
    Hoppas Hemflit säljer ut en litet tag till. Ska besöka sonen v.10 och hoppas på lite garnshopping. Jag tycker de har ett bra urval. Lite udda garner. Det var där jag första gången stötte på det som skulle bli mitt favoritgarn Ella Rae. Underbara färger.

    SvaraRadera
  2. Ja, de har mycket där. En mysig affär som känns lite som en oas där i centrum av Umeå. Hann inte titta så noga som jag skulle ha velat eftersom jag hade mina båda barn med mig. En 3-åring och en 4-åring. Fullt ös inne på affären! ;)

    SvaraRadera